Privacyverklaring

Persoonsgegevens via ons contactformulier

Alleen via ons contactformulier op deze website, als u die gebruikt, worden persoonklijke gegevens van u tijdelijk opgeslagen om de mail aan ons, Dijkstra Zonwering te Ee, Dongeradeel, aan te maken en vervolgens te versturen. U verstrekt zelf in het contactformulier deze gegevens; email adres, uw naam en eventueel uw telefoonnummer. Die opslag is er alleen gedurende uw bezoek aan onze site. Na het afsluiten van de verbinding met onze site - en niet pas nadat u de browser of zelfs uw computer/mobiel hebt uitgedaan - zijn al deze gegevens verdwenen; kortom, alleen voor het aanmaken van de mail worden deze gegevens gebruikt waarna ze enkel als een email in onze inbox verder worden bewaard.

De zo door u verstuurde email wordt alleen gebruikt om over de inhoud ervan met u in contact te komen en dat doen wij zo snel mogelijk, normaal gesproken binnen één werkdag. Wij nemen contact met u op via email als u daarom hebt gevraagd of via uw telefoon- of mobiele nummer. U ontvangt geen reclame of andere ongevraagde follow-up op grond van deze mail. Wij delen uw gegevens ook niet met derden.

Als er door de bovengenoemde contacten tot een overeenkomst voor de levering van diensten en/of goederen wordt besloten zullen wij meer gegevens van u vragen; deze worden dan alleen in relatie tot deze overeenkomst door ons of derde partijen gebruikt.

Google Analytics en Google Adworks

Dijkstra Zonwering maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Dijkstra Zonwering bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Dijkstra Zonwering te kunnen verstrekken en om Dijkstra Zonwering informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Dijkstra Zonwering heeft hier geen invloed op.

Dijkstra Zonwering heeft Google geen toestemming gegeven om via Dijkstra Zonwering verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Beveiligen

Dijkstra Zonwering neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van >Dijkstra Zonwering maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen tijdens het versturen van uw contactgegevens.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Dijkstra Zonwering verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Dijkstra Zonwering op via info@dijkstrazonweringenstoffering.com. De domeinnamen dijkstrazonweringenstoffering.com, showroomaanhuis.com, dijkstrazonweringenstoffering.nl en dijkstrazonwering.nl worden alle 4 gebruikt om naar deze website te verwijzen en deze is van Dijkstra Zonwering. Dijkstra Zonwering is als volgt te bereiken:

Postadres: Doorvaart 8a, 9103 RE te Dokkum
Vestigingsadres: Doorvaart 8a, 9103 RE te Dokkum
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 01095100 met vestigingsnummer 11251506
Telefoon: 06 - 21 52 84 89
E-mailadres: info@showroomaanhuis.com